CDON.se fimpar mobilwebb för responsiv design

In Check out/Kassasystem, Featured, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu ett exempel på responsiv designs dominans i förhållande till de tidigare mobilwebbarna i silon. E-handelsgiganten CDON, som utreder och testar väl innan de rullar ut något nytt, överger sina 2-3 år gamla separata mobilwebbar för en gemensam, responsiv design.

cdon responsiv mobil

 

Navigeringen har gjorts mobilvänlig, nu finns tillgång till alla kampanjsidor och bättre mobila betalsätt.

Responsiv design missuppfattas ofta för att inte klara av att ”skala och prioritera sett till affärs/konverteringsmässiga funktioner”, vilket inte alls är en omöjlighet om den responsiva designen tas fram på rätt sätt.

responsiv design 2014

Den responsiva designen bygger på den nya CDON.se-design som kom i januari 2014. CDON tror på att ge besökare valet mobilwebb/desktop vid besök. CDON jobbar även med en wrapper som gör att det klassiska sättet att i en desktopbrowser ”skala om” sajten inte ger någon responsiv effekt.

CDON.com har genom åren satsat på e-handelsplattformar som Incordia Scensum (ägs numera av Litium), Apptus sök (båda två från 2008) samt gjorde en större ombyggnation för 1,5 år sedan.

Leave a Comment