Cloud nine relanserar AstraZeneca Astma.com på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Cloud nine har släppt Astma.com för AstraZeneca på EPiServer (samt EPiHosting). Den nya webbplatsen är en renodlad konsumentwebbplats. som ska upplevas som ny, fräsch och användarvänlig samt givetvis stödja affären. Luft, fart och fläkt inspirerade EPikonsulterna. Det finns möjlighet att skicka in sina egna tips om att leva med sin astma och share- och tipsfunktioner för att dela med sig. Se relaterade inlägg eller sök efter AstraZeneca för att se fler av deras EPiServer sajter....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.