Collectum bygger intranät i Sitevision, prisas direkt

In Intranät, Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Collectum, valcentralen för de med kollektivavtalade tjänstepensionen ITP, har stärkt egna internkommunikationen med ett nytt SiteVision intranät. Det prisas direkt, får MKSE.com veta. Detta då intranätet tar hem Digital Workplace Awards 2019 som vinnare.

Motiveringen löd:

”Genom att på ett tydligt sätt ha skapat ett digitalt gränssnitt för förmedling av både såväl organisationens kultur och informationshantering har intranätet skapat bättre förutsättningar för medarbetarna att socialisera och hämta eller dela information. Med tydligt mätbara resultat har det nya intranätet skapat ökat nyttjande, nöjdhet bland medarbetare och minskad mailhantering.”

Collectum är oberoende av försäkringsbolagen och fungerar som länken mellan tjänstemännen, arbetsgivarna och försäkringsbolagen som förvaltar ITP. Collectum ägs av Svenskt Näringsliv och PTK, som också har förhandlat fram avtalet om ITP.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tillväxtverket släpper nytt med finansiering och kunskap i fokus

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, KI, Avanza och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss