Criteo släpper Kinetic, nya självlärande personliga annonser

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Oaktsamma om kommande GDPR har ett av världens ledande innovativa annonsföretag, Criteo, tagit fram en helt ny lösning för självlärande, dynamiskt anpassade annonser. Själva annonserna suger in annonsörens tillgängliga grafiska profil via deras angivna webbplats, och all förskapad datan förfinas sedan manuellt av en arme av Photoshoppande "Criteo Creative Specialists" i England och Frankrike. Sedan kan myriader av annonsvariationer skapas, helt baserade på alla de tillgängliga produkter en annonsör väljer att erbjuda. Dessa stora mängder av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment