Di.se vill göra snabb EPiServer-affär

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Efter Drupal-debaclet ska Bonnierägda Dagens Industri tänkt om för sin kassako Di.se. Trots framgångar med Di.se TV på Drupal vart open source lösningen med Drupal för huvudsajten av bl a NodeOne en jätteflopp. Projektet, med hull och hår, lades ned i våras. Enligt uppgift ska Di.se-ansvariga nu i september istället närmat sig EPiServer. De bad produktbolaget förmedla en passande partner för en komplett implementation av en kompetent EPiServer-leverantör. Den hårt frames-styrda, mycket omfattande .NET sajten är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Så allvarliga alla blir för jag aktiverar en medlemsplugin. På test.

    Så här är det, jag har lagt en del hårt jobb på att skriva om och dokumentera/utbilda inom IT-ämnen under 2000-talet. En sak jag lärt mig. Trots besöksloggar är inte nischad trafik värt speciellt mycket. Den är för flyktig.

    En medlemsdatabas däremot är ”hårdvara”. Annonser? Ni besökare klickar en del, men det går inte att jämföra med potentialen i nyss nämnda ”hårdvara”. Nu testar jag under några dagar hur vänliga folk är att berätta vilka de är för mig. Medlemskravet försvinner troligtvis snabbare än du kan ana. Se ert medlemskap som en ”Donate” knapp, vilka webbläsare inte verkar ha något problem med?

    Dessutom, huruvida det ligger i tiden med medlemskrav eller inte håller jag inte med om. Egentligen alla web2.0 tjänster bygger värde med en egen medlemsdatabas.

Leave a Comment