Elections2014.eu – EU fortsätter misslyckas med webb

In Nyheter, Offentlig sektor, Övriga / Custom CMS, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Elections2014.eu har släppts för att Europaparlamentet ska informera alla europeiska länder om det stundande EU-valet. Men oj vad fel det blev här. Utöver dubbla URL:er (val2014.eu samt elections2014.eu) finns det en del lustiga radbrytningar i toppmenyn, hela sajten känns minst sagt segladdad, det är en blandning av lokalt språk och engelska samt nyhetbrevsprenumerationen är inte direkt lockande (se formsvalidation-meddelandena). Det har tagits fram en grafisk box med statistik över länderna som är både svåranvänd och oförståelig....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.