Elvenite levererar M3 Cloud affärssystem till finska jätten

In ERP/ECM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

CombinedX-bolaget Elvenite berättar de vunnit ett nytt ERP-uppdrag för Snellman-koncernen. Ett familjeföretag med varumärkena Snellman, Kokkikartano, Mr. Panini, MUSH, Fodax och Carolines Kök. Koncernens omsättning år 2023 var 454 miljoner euro. Genom att implementera M3 Cloud hoppas Snellman kunna minska sitt manuella arbete och behovet av kringsystem.

0 år
sedan såldes produkten av
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Elvenite är specialiserade på affärssystem för livsmedelsindustrin och specifikt Infor M3. Infor M3 är applikationer skräddarsydda för livsmedelsindustrin och mobila lösningar i molnet och on-prem.

” – Vi är mycket entusiastiska över att ha Elvenite som vår Infor M3-partner. Första steget är att lyfta vårt nuvarande Infor M3-system till molnet, vilket ger oss nya utvecklingsmöjligheter med branschens bästa modeller för livsmedelsindustrin. Vi tror att Elvenite, med sitt fokus på livsmedelsindustrin och Infor M3, är en samarbetspartner som kan ge oss värdefulla insikter för att utveckla våra processer inom köttproduktion, färdigmat och djurmat.”

Säger John Aspnäs, IT Chef på Snellman.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  CombinedX bildar nytt bolag i Aspire