EPiServer Partner Summit i Saltsjöbaden

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstromLämna en kommentar

EPiServer Partner Summit börjar i övermorgon. En tredagarshistoria där 250 deltagare från leverantörs- och kundsidan utbildas och snackar EPiServers framtid (på gång att utveckla en serie egna EPiMore-moduler?) på Grand Hotel i Saltsjöbaden (sajten ligger på en dansk Tangora Portal CMS 4.3.000!). Summit kostar 4995:- SEK per deltagare, en smärtgräns som lär sålla fram fler deltagare från ledningsgrupperna snarare än utvecklingsteamen. Utvecklare kan förvisso för 2795:- SEK enbart gå på EPiServer Devekloper Summit. Men priserna lär generellt orsaka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.