eWork bygger om tillsammans med norska eZ

In Ibexa, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

eWork är senaste eZ CMS referens i Sverige. En eZ Publish Community Project används för nya, mer målgruppsstyrda eWork.se. Sajten är mycket mer fokuserad på att göra tillgängliga tjänster mer inspirerande med större bakgrundbildmanér och fokus på olika eWork produkter. Äntligen har socialt stöd från LinkediN dykt upp för inloggning och användarhantering. Builtwith påstår att det idag finns blott 165 aktiva svenska eZ kunder. I hemlandet använder mer trygga 881 kunder eZ. eWork är en konsultleverantör inom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.