Förändringar bland världens ledande EPiServer partners

In Featured, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Alexander Haneng tipsar MKSE att han inför 2013 har uppdaterat sin lista över världens ledande EPiServer partners. Det är ledande sett till antalet certifierade utvecklare som klarat av EPiServer 6 eller 7 utvecklartestet då.

episerver champagne

Ledande Making Waves har i år certat ytterligare 16 EPiServer utvecklare med sin speciella modell. För bara något år sedan var det norska gänget ”blott” 31 certifierade utvecklare, en fördubbling alltså. Nästan som de har en fusklapp till testet.

Ryska snabbväxaren First Line från 2011 står och stampar med 21 certifierade utvecklare. Ingen har tillkommit under året.

Vi har mer på samma ämne:  Vrak museum öppnar upp digital närvaro på Optimizely, ny leverantör

Nansen ökar en placering på listan med 5 fler certifierade samtidigt som Sogeti och KnowIT ligger kvar på samma platser som förra året. Mogul tappar, Creuna åker ut från listan samtidigt som CGI/Logica precis håller sig kvar med fyra fler certifierade.

Det är Sverige och Norge som dominerar listan. Tillväxtmarknaden UK med POSSIBLE, WMpS and Engaged Web syns inte till i topp-tio, en varningssignal till EPiServer.

Listan ser ut som följer:

Country:Company:ECDs:Country:
1.Making Waves59Norway
2.Knowit36Sweden
3.Sogeti34Sweden
4.Nansen23Sweden
5.Valtech23Sweden
6.First Line Software21Russia
7.Epinova18Norway
8.Avantime17Sweden
9.CGI/Logica17Sweden
10.Mogul15Sweden
Vi har mer på samma ämne:  Försäkringsbolag släpper AI-baserat larm för båthamnar

Listan är relevant då EPiServers modell för partnerstatus även kräver förnyande av certifiering, tillhörande licensförsälning med tillhörande konsulttimmeförsäljning och så vidare.

Kommentarer

Leave a Comment