Frank Dandy e-handel ökade omsättningen med 270 %

In Centra, Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Frank Dandy har uppdaterat sin prisbelönta e-handel (Webby awards best e-commerce) tillsammans med sina gamla utvecklingspartners Oakwood Creative och YOUNG • SKILLED. Sajten ska gett underklädsmärket en omsättningstillväxt på 270 procent. Det är en custom e-handel, som ska vara byggd med ett CMS, som även sportar en del Facebook-integrationer, VeCapture tracking software och en del annat....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Årets ”Prisjakt kundservice” vinnare Cyberphoto snodde Zappos m fl idé och lade lite godis i postpaketen, svårarare är så är det inte. Kom igen..

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.