Tobii köper in Salesforce Pardot, Chatter och Service Cloud

In CRM Customer Relationship Management, Marketing Automation, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tobiis enhet Tobii Pro har under det senaste året växlat ut den Salesforce de använder sedan 2008. Tobiis Oskar Fajerson, global säljchef berättar att Salesforce används för att Tobii ska kunna agera och därtill växa snabbt. Tobii Pro berättar att uppskattar verktyg med artificiell intelligens för att förstå sina kunder för att lotsa dem fram till affär. Särskilt i en global verksamhet där marknadens förutsättningar förändras snabbt och oavbrutet.

” – Vi måste tidigt kunna anpassa våra processer när omvärlden utvecklas. Framför allt handlar det om att ständigt och i realtid fokusera på kunderna.”

Säger Cecilia Strömberg, chef för Affärsprocesser och System på Tobii Pro. Tobii Pro integrerar Salesforce Service Cloud med sitt eget affärssystem för att ge teknisk support och för att besvara kundförfrågningar. Salesforce Chatter används av återförsäljare och account managers för att dela feedback från kunder. Salesforce Pardot Marketing Automation används för att ge account managers information om möjliga kunder och riktar automatiserad marknadsföring till dem.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Zington köper Salesforce-byrå, så lägger de upp taktiken

Företaget säljer sina eyetracker-produkter och tjänster till över 3 000 företag och över 2 000 framstående universitet och olika forskningscentra som intresserar sig för mänskligt beteende.