Google Docs erbjuder också en webbaserad formuläreditor

In ECM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Vissa älskar killer app'en forumlärbyggarstöd / Forms i EPiServer. Ännu fler är ni som lägger otaliga utvecklingstimmar på att ta fram egna formulärlösningar i samråd med kund. Om kunden dessutom kräver backend konfigurerbarhet för forumlären blir ofta tidsuppskattningarna orimliga. Visste ni det finns fler formulärbyggare? Givetvis har Google Docs en lösning sedan 2008. Via Google Docs Forms går det att göra riktigt snygga flervalsforumlär med ett, som vanligt, mycket pedagogiskt... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ja den här grejen är ju riktigt kul och den lär väl döda alla mindre enkätverktyg. CMS-systemens formuläreditorer tror jag dock klarar sig för trots allt så är det smutt att ha allt på samma ställe.

Leave a Comment