Google Docs erbjuder också en webbaserad formuläreditor

In ECM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Vissa älskar killer app'en forumlärbyggarstöd / Forms i EPiServer. Ännu fler är ni som lägger otaliga utvecklingstimmar på att ta fram egna formulärlösningar i samråd med kund. Om kunden dessutom kräver backend konfigurerbarhet för forumlären blir ofta tidsuppskattningarna orimliga. Visste ni det finns fler formulärbyggare? Givetvis har Google Docs en lösning sedan 2008. Via Google Docs Forms går det att göra riktigt snygga flervalsforumlär med ett, som vanligt, mycket pedagogiskt backend GUI. Dessutom går de att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ja den här grejen är ju riktigt kul och den lär väl döda alla mindre enkätverktyg. CMS-systemens formuläreditorer tror jag dock klarar sig för trots allt så är det smutt att ha allt på samma ställe.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.