Google slutar sälja GSA, all Enterprise sök ska upp i molnet

In Google Voice etc, Nyheter, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Google har meddelat att de kommer sluta supportera och sälja sin Enterprise-variant av Google Search Appliance (GSA) lösning redan 2017. Support kommer finnas ett tag efter, men ingen nyutveckling. GSA var en omtyckt och populär lösning i Sverige för inte många år sedan. Många köpte och lade tusentals timmar på att konfigurera upp sina GSA-installationer. Ofta tillsammans med .NET-produkter som Episerver. Här är en MKSE genomgång över svenska GSA kunder. Google och Alphabet satsar för stunden på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.