Halebop släpper imponerande mobil e-handel

In Check out/Kassasystem, mCommerce, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Halebop är klara med en imponerande m-commerce för Halebops unga målgrupp. På en kampanj-URL än så länge (A/B test?) och skriven i JSP. Föredömligt konverteringsfokuserade köpeavslut på abonnemang/telefoner ligger i fokus. För det ser man till att telefonmodell, färgval (som ändrar m-commerce telefonens utseende utan postback), copy ("Fixa, fixa!" i webfonts som sticker ut) och allt annat enkelt och tydligt designats upp. Med Halebops glimt i ögat. Borde passa bra med varumärkets unga målgrupp. Halebops reklambyrå...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.