inRiver köper upp bolag inom AI-driven analys för 150 Mkr, vill övervaka underpresterande produkter

In Analys / Statistik, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

inRiver använder sitt nya 300 Mkr riskkapital från i november för att ta över hela Detail Online, som är en AI-driven analyslösning som kan hjälpa olika varumärken att övervaka produktinformation i flera olika onlinekanaler. inRiver vill med övervakningen skapa en egen, “Digital-First PIM” lösning som kan hjälpa kunder att t ex se kanaler eller produkter som underpresterar i realtid och agera därefter. Förvärvet ska därefter kunna ge bättre köpupplevelser och optimerad innehållsprestanda för kund och produktägare....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon