Internetfabriken släpper Södra Teatern på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under sommaren har Internetfabriken tillsammans med reklambyrån Svea Reklam omarbetat Södra Teaterns webbplats. Sajten baseras på EPiServer CMS 5 med ny design och nya funktioner. Kul content. Det vart en ganska färggrann sak. Södra Teatern är en del av Riksteatern. 2007 besökte drygt 160.000 personer huset och såg över 500 evenemang från hela världen. Internetfabriken, som köper mycket Google AdWords på termer som "episerver", har tagit en del EPiServer CMS 5-kunder på sistone....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment