Intressant ny Sydsvenskan.se på Escenic

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Här en release som ni bör kasta ett extra öga på. Den hårda lokalkonkurrensen mellan Skånes tidningar har under 00-talet inneburit god webbinnovation hos både HD.se (Escenic) och Sydsvenskan.se (Escenic). Den senare har nyss gått live med egna sajten anno 2010. Dess startsida är intressant: En bild är i fokus, hela 980px × 279px stor. En av de mest nyskapande detaljerna hos Nyheter24.se (Även de på Escenic), sociala bokmärken samt dynamisk text över fokusbilden i halvtransperens,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Oj! Total rollback från Sydsvenskan redaktionen. 25% av de nya funktionerna har omgående fått stryka på foten. Den intressanta Läsarreaktioner verkar borttagen från startsida och artikelsida. Nytt toppnyhetstypsnitt och den halvtransperenta rubriklösningen är tyvärr borttagen.

    Ger inte ett positivt intryck att Sydsvenskan så pass omgående rättar sig efter all kritik.

  2. Sydsvenskan.se gör om igen! Nu är det toppnyhetslistningen som gjorts om från imorse. Just nu ett vertikal fyrvalsblock som automatiskt ändrar val.

  3. Jag låter tokig, som pratar så mkt med mig själv, men verkar som det finns val inom Escenic startside-config att aktivera det vertikala fyrvalsblocket alternativt den trevliga toppnyhetbild + dynamisk text i halvtransperens.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.