K-Rauta äntligen klara med sin IBM WebSphere Commerce e-handel

In E-handel, HCL Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Det går inte jättefort att rulla ut en ny IBM WebSphere Commerce e-handel i Sverige. Speciellt inte då man kommer från en mer .NET baserad teknikstack. Fråga K-Rauta. Men idag släpps äntligen kedjans nya e-handel efter arbete sedan våren 2014 (!). Karolina Åhs Marketing and Communcation Manager berättar för MKSE att plattformen i juni 2014 delvis gick live tidigare. Och att e-handel, steg ett, med "köp på nätet, hämta i varuhuset" lanserades i Q1 2015, e-handel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment