Karlstads Universitet fortsätter satsa på Drupal-svit

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Happiness hör av sig och berättar att Karlstads Universitet har upphandlat vidareutveckling och förnyelse av sitt intranät Inslaget med start i höst. Valet av leverantör föll då på Drupal-meriterade Happiness webbyrå. Intranätet ligger precis som den publika webbplatsen på Drupal och det var dags att vidareutveckla det både funktionellt och utseendemässigt med ny form och design.

Alla svenska kunder som handlat upp Contentful på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade Contentful-sektion. Läs allt här.
I samband med det ska även Drupal uppgraderas till senaste versionen. Arbetet är redan igång och beräknas pågå under 2022-2023 med en första lansering under första kvartalet nästa år. Förutom att bearbeta och förbättra en rad befintliga funktioner på intranätet planeras även nyutveckling av funktionalitet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Thule Group släpper ny närvaro och D2C på Sitecore av Consid

Målgruppen för intranätet är både de drygt 1300 anställda samt de omkring 19 000 studenterna. Karlstad Universitet drivs i statlig regi och är beläget några kilometer från Karlstads centrum. Bland alumnerna märks höjdhopparen Stefan Holm, förre Volvo VDn Olof Persson och programledaren Anna Hedenmo.