KmK instrument öppnar ny B2B e-handel med SiteDirect

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

"Passion för kvalitet och precision" ska ligga bakom produktionen av KmK instruments nya webbplats på en SiteDirect lösning. Lösningen är en produktwebb med responsiv design i SiteDirect GO Products med några tillägg till paketet. Den nya satsningen ska numera låta samtliga produkter presenteras mer detaljerat och förberett för e-handel i nästa steg. "– Vi ville förbättra användarvänligheten för våra besökare och göra det lättare att hitta i vårt breda produktutbud." Berättar Amanda Andersson som jobbar med marknad och försäljning...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon