Microsoft Dynamics 365-bolaget går in i CRM Partners, nu 400 anställda

In CRM Customer Relationship Management, Microsoft .NET, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Endeavor, specialist på Microsoft Dynamics 365, har blivit en ny del av den snabbväxande företagsgruppen CRM Partners. Endeavor är därmed det femte bolaget in i CRM Partners Group efter CRM Partners BV, Pulse BV, Axtensions BV och CRM Partners AG.

Endeavor har kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping. Kunderna och anställda ska inte uppleva någon större förändring, nuvarande ledning behåller sina poster.

”- Det känns spännande att bli en del av CRM Partners som är ett av de ledande europeiska företagen inom Dynamics 365. Vi är övertygade om att både våra kunder och vår organisation kommer att dra nytta av den kunskap och erfarenhet som finns hos CRM Partners och det nätverk som hör därtill. Vi ser fram emot att stärka vår position och utvecklas ytterligare som ett företag inom gruppen.”

säger David Axelsson, en av grundarna och vd på Endeavor.

”- Vi har sett en ökning av våra kunders behov av heltäckande lösningar för alla affärsprocesser. Microsoft uppmuntrar sina partner att fokusera på en mer integrerad approach till den digitala transformationen. Vi är mer än villiga att utforska hur vi ska bygga vidare på Endeavors erfarenheter.”

Säger CRM Partners Groups grundare Emiel Putman.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.