Läkare/Frontendare släpper PK.se

In Android, iPhone, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Pillerkollen med det avundsvärt korta domännamnet pk.se har nu släppts. Appen Pillerkollen ska ge patienter möjlighet att engagera sig i sin egen läkemedelsbehandling. En mobilt adaptiv, välproducerad produktion - nästan prdukt - med moderna grepp som en "egen prompt" för budskap, sidoscrollningar för appgränssnittsredovisning samt en omfattande egen ikonbank och designkatalog. Allt på en .NET-produktion med Vimeo-klipp och en hel del annat. Teamet bakom har titlar som "AT-läkare / Junior Doctor / Front End Developer. Ser...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.