Läkarmissionen tar första steget mot att bli en digital biståndsorganisation

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Då Läkarmissionen stod inför en varumärkesförflyttning - från ett ålderdomlig insamlingsorganisation till en digital, framåtriktad biståndsorganisation tog de även fram en helt ny webbplats på Umbraco. Limetta fick uppdraget, hälsar Oskar Remöy till MKSE. Läkarmissionen behövde modernisera uppfattningen av deras varumärke. Deras målgrupp är främst äldre kvinnor och man önskade även nå yngre åldrar. Limetta jobbade med: Ytor på prioriterad plats på startsidan som visar Läkarmissionens resultat i siffror. Tydliga mätare på hjälpprojekt som indikerar hur...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.