Lansforsakringar.se – En till Sharepoint lansering

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom8 Comments

Ännu en större Sharepoint MOSS sajt har sjösatts. Bra tempo nu av duktiga Anna Ekbjörn, Microsofts Sharepointansvarige i Sverige! Länsförsäkringars Lansforsakringar.se lanseras på den nya plattformen. Sajten består av tidigare 24 stycken olika Länsförsäkringsbolagssajter. Ingredienser i projektet ska vara förbättrad navigation, modernt utseende och mer kundorienterade säljprocesser. Länsförsäkringar har sedan tidigare även köpt in BizTalk Server 2004 och BizTalk 2006 av Microsoft. Implementatör där var IT-centret vid Länsförsäkringar.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Det är snyggt och ännu ett bevis för att MOSS fungerar bra som publiceringsverktyg. Men jag tycker faktiskt att man kunde ha ansträngt sig gällande tillgängligheten. Sidorna validerar inte men samtidigt vet jag att det är svårt i MOSS.

 2. Det är snyggt och ännu ett bevis för att MOSS fungerar bra som publiceringsverktyg. Men jag tycker faktiskt att man kunde ha ansträngt sig gällande tillgängligheten. Sidorna validerar inte men samtidigt vet jag att det är svårt i MOSS.

 3. Inte så konstigt med Apache.
  Det är bara den publika delen som använder MOSS.
  I inloggat läge är det helt andra miljöer med bland annat Apache.

 4. Inte så konstigt med Apache.
  Det är bara den publika delen som använder MOSS.
  I inloggat läge är det helt andra miljöer med bland annat Apache.

 5. Sökmotorsmässigt måste ju denna lösning med EN webbplats vara bra mycket mer attraktiv än den tidigare med 24 olika webbplatser. Tycker det ser mycket bra ut.

 6. Sökmotorsmässigt måste ju denna lösning med EN webbplats vara bra mycket mer attraktiv än den tidigare med 24 olika webbplatser. Tycker det ser mycket bra ut.

Leave a Comment