biztalk, microsoft, moss, SharePoint MOSS 2007 Nyheter, SharePoint MOSS 2007

Lansforsakringar.se – En till Sharepoint lansering

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom8 Comments

Ännu en större Sharepoint MOSS sajt har sjösatts. Bra tempo nu av duktiga Anna Ekbjörn, Microsofts Sharepointansvarige i Sverige! Länsförsäkringars Lansforsakringar.se lanseras på den nya plattformen. Sajten består av tidigare 24 stycken olika Länsförsäkringsbolagssajter. Ingredienser i projektet ska vara förbättrad navigation, modernt utseende och mer kundorienterade säljprocesser. Länsförsäkringar har sedan tidigare även köpt in BizTalk Server 2004 och BizTalk 2006 av Microsoft. Implementatör där var IT-centret vid Länsförsäkringar....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Det är snyggt och ännu ett bevis för att MOSS fungerar bra som publiceringsverktyg. Men jag tycker faktiskt att man kunde ha ansträngt sig gällande tillgängligheten. Sidorna validerar inte men samtidigt vet jag att det är svårt i MOSS.

 2. Det är snyggt och ännu ett bevis för att MOSS fungerar bra som publiceringsverktyg. Men jag tycker faktiskt att man kunde ha ansträngt sig gällande tillgängligheten. Sidorna validerar inte men samtidigt vet jag att det är svårt i MOSS.

 3. Inte så konstigt med Apache.
  Det är bara den publika delen som använder MOSS.
  I inloggat läge är det helt andra miljöer med bland annat Apache.

 4. Inte så konstigt med Apache.
  Det är bara den publika delen som använder MOSS.
  I inloggat läge är det helt andra miljöer med bland annat Apache.

 5. Sökmotorsmässigt måste ju denna lösning med EN webbplats vara bra mycket mer attraktiv än den tidigare med 24 olika webbplatser. Tycker det ser mycket bra ut.

 6. Sökmotorsmässigt måste ju denna lösning med EN webbplats vara bra mycket mer attraktiv än den tidigare med 24 olika webbplatser. Tycker det ser mycket bra ut.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.