Limetta bakom Laudio.se på EPiServer CMS 5

In Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Laudio.se på EPiServer CMS 5 producerad av .NET-utvecklare på Limetta (som även skötte gränssnittsutveckling, backend-integration) samt AfonsoWilson (design, identitet, användarupplevelse) och Elib (leverantör av ljudböcker för nedladdning och streaming) har gått live. Sajten Laudio.se är en ljudbokstjänst av Sigge Eklund hos Bonnier (Bonnier Audio och Iris). Betalningar sköts via DIBS. Som ett komplement till EPiServer CMS tog Limetta även fram ett integrerat administrationsgränssnitt för hantering av de böcker som importeras från Elib, hantering av kommentarer från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Komplettering till beskrivningen ovan:

  De som står bakom produktionen av Laudio.se är:
  – Limetta (implementation av EPiServer CMS, gränssnitt, backend-integration)
  – AfonsoWilson (design, identitet, användarupplevelse)
  – Elib (leverantör av ljudböcker för nedladdning och streaming)

  Som ett komplement till EPiServer CMS tog Limetta även fram ett integrerat administrationsgränssnitt för hantering av de böcker som importeras från Elib, hantering av kommentarer från Boktipset.se, samt användarhantering.

  / Per

 2. Pingback: En lyckad webblansering – laudio.se « Per Vikström @ Internet

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.