Litium upp på börsen, tar in ytterligare 24 mkr

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Update: Det blir en notering för e-handelsbolaget Litium inom kort. AktieTorget blir listan och prospektet för nyemissionen har nyss godkänts av Finansinspektionen. Teckningsperiod är 6 – 27 april.

litium ehandel

Nyemissionen, som vid full teckning ska innebära 24 Mkr in ska främst användas för att stärka Litiums marknads- och försäljningsarbete. Säljpersonal ska in och fler partners knytas till.

I september tog gänget in 28 Mkr som nu behöver drygas ut. Lars-Olof Norell informerar MKSE om att det tydligen var 14+14 Mkr, som nu blev 14+24 Mkr.

” – Pengarna ska användas för att dra fördel av den position vi har idag i en marknad som visar mycket god tillväxt. Jag ser en investering i Litium som en möjlighet att vara med om den tillväxten. Våra kunder har sammantaget en försäljningstillväxt som överträffar marknadens och vi har en väl definierad marknadsposition där få andra aktörer är närvarande. Vår utmaning är att stärka vår försäljningsorganisation och kunna dra större nytta av vår skalbara affärsmodell”

Säger Henrik Lundin, VD för Litium.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AI ska få fler våga köpa däck online från Däckskiftarna

Kommentarer

Leave a Comment