Litium upp på börsen, tar in ytterligare 24 mkr

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Det blir en notering för e-handelsbolaget Litium inom kort. AktieTorget blir listan och prospektet för nyemissionen har nyss godkänts av Finansinspektionen. Teckningsperiod är 6 - 27 april. Nyemissionen, som vid full teckning ska innebära 24 Mkr in ska främst användas för att stärka Litiums marknads- och försäljningsarbete. Säljpersonal ska in och fler partners knytas till. I september tog gänget in 28 Mkr som nu behöver drygas ut. Lars-Olof Norell informerar MKSE om att det tydligen var...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment