DDB, Ottoboni, Telia.se, Ziggy Adobe AEM, Java, Nyheter, Teknik

Telia.se öppnas på design av nya byrån, aktiverar Adobe CXM

In Adobe AEM, Java, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Telia.se har fått en ny startsida. Det brukar bli rätt omtalat då Telia gör om sin front. Trots att sökmotorer gjort den generella startsidan allt mindre betydelsefull ska startsidan inom telekombjässen fortfarande vara en "big deal". Väldigt många stake-holders ska enligt uppgift involveras och det tar sin tid. Involverade affärsområden ska utses, och många ska tycka till om UX och formval. I det omfattande projektet på flera tusen timmar fick byrån Ziggy ta stort ansvar denna gång. Tidigare har Ottoboni...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Ziggy har säkert gjort ett jättebra jobb, men just toppmenyn som du lyfter fram här byggde jag och den har varit ute sedan hösten 2013.

  Dock med den skillnaden att menyn inte längre fungerar om javascript skulle fallera, det fungerade tidigare med fallback till hover-meny.

 2. Aj då. Vi får pinga @zackrisson och @ziggycc för att lyssna vad som gått galet/kan buggfixas. Det var just menyn de lyfte fram när Ziggy skulle exemplifiera “bättre enhetlighet och strategi för arbetet med användarupplevelsen”.

 3. De har lagt till funktionen Tjänster i toppsektionen, den som droppar ned några val av tjänster, den är ny så vitt jag vet. :-)

 4. Ziggy har varit Telias strategiska digitala byrå sedan hösten 2014, vi har gjort en mänga olika projekt tillsammans, startsidan är ett av dem. Delar av det vi designat för Telia har implementerats och lanserats, men inte allt, det gäller även menyn.

 5. Jadå, det är en massa nytt på startsidan, det blir spännande att se vad som kommer framöver! Telia har alltid kul grejer på gång!

  Tänkte mest på Martins beskrivning: “En del som faktiskt syns utåt är den nya toppmenyn. Det blev en icke-dropdownad, fetare version med tre huvudnivåer och tre undernivåer samt med extraval till höger.”

  Just den menyn är ju inte ny, den har varit ute sedan 2013.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.