m.Handelsbanken.se och m.Nordea.se släppta, Skandiabanken iPhone app inom kort

In Android, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Hinner ni få ut alla projekt innan sommaren? Handelsbanken, som fått utstå mycket kritik för sin passivitet, hann inte bara få ut en Android-app men även en imponerande mobilsida som ska fungera på samtliga mobilmodeller. Mobilwebben har samma funktionalitet som den samtidigt släppta, webbaserade Android-app'en. Inloggning sker med Personnummer och en fyrsiffrig Personlig kod. Inte skyhög säkerhet på något sätt. Här har attityden verkligen förändrats. Måste vara mobilens egna mjuk- och hårdvaruskydd som får bankerna, och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ”Skandiabankens mobiltjänst ska även vidareutvecklas under hösten. Deras webb ligger på en EPiServer, enda banken på ett CMS.”

    Ensamma är de knappast. ICA banken är ju tämligen integrerad med EPiServer CMS.

Leave a Comment