Magento e-handel Extensions hackade, kreditkort skimmades på Smith & Wesson och Macy’s

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vissa scenarios hade kanske kunnat undvikas med en, säg helt molnbaserad SaaS e-handelsprodukt á la gamla Demandware. Men det förvärvet hamnade istället hos molnfränden Salesforce och så blev Adobe, för 14,6-miljarder kronor, ägare av en open source e-handelsplattform med hela 10 000 (!) Extensions eller egna Plugins utvecklade av communityn. Just det stora antalet har i marknadsmaterial under 2019 lyfts fram som en enorm styrka, vilket det är. Men det finns även risker med att låta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon