Nansen/Making Waves och Odysseys grundare startar upp Grow Digitalist CRM-initiativ

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitalist Group startar upp ett nytt CRM-initiativ som ska integreras i Grows strategiska varumärkeserbjudande och erbjuda kompetens inom CX på molnplattformar som Salesforce. Ledare blir Michael Jäderlind som är tidigare grundare av den digitala fullservicebyrån Nansen (Making Waves, NoA) och av den insikts- och datadrivna marknadsföringsbyrån Odyssey. CRM-erbjudandet kommer att finnas på alla Digitalist Groups kontor i Stockholm, London, Vancouver, San Francisco, New York och Helsingfors. ” - Grow är antagligen en av Nordens mest välpositionerade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon