Nansen/Making Waves och Odysseys grundare startar upp Grow Digitalist CRM-initiativ

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitalist Group startar upp ett nytt CRM-initiativ som ska integreras i Grows strategiska varumärkeserbjudande och erbjuda kompetens inom CX på molnplattformar som Salesforce. Ledare blir Michael Jäderlind som är tidigare grundare av den digitala fullservicebyrån Nansen (Making Waves, NoA) och av den insikts- och datadrivna marknadsföringsbyrån Odyssey.

CRM-erbjudandet kommer att finnas på alla Digitalist Groups kontor i Stockholm, London, Vancouver, San Francisco, New York och Helsingfors.

” – Grow är antagligen en av Nordens mest välpositionerade byråer för att ta sig an de utmaningar som större kunder har när det gäller CRM och hanteringen av innovation kopplat till kundresan. Kombinationen av en djup förståelse för varumärkesstrategi, innovation, servicedesign och tekniska plattformar med den internationella leveranskapaciteten i Digitalist Group, gör dem unika. Efter att ha träffat teamet som redan är i full gång med projekt inom digital strategi och plattformsinnovation, kändes Grow som ett självklart och enkelt val.”

Säger Michael Jäderlind i ett uttalande. Med från start blir, förutom Michael, Andreas Markewärn, digital strateg och affärsutvecklare samt Linus Öhman, strategisk designer och förändringsledningsexpert.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Finansinspektionen senaste myndigheten som satsar på ett amerikanskt Pega low-code verksamhetssystem

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss