Sii sneglar på Sverige för att sälja nearshore Salesforce CRM och e-handel

In Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Polska Sii är en av e-handelsleverantörerna som just nu försöker slå sig in på den svenska marknaden med olika typer av erbjudanden. Sii erbjuder runt 40 certifierade Salesforce konsulter (Developers, Architects, Consultants, Business Analysts) samt har även fokuserat på SAP och Dynamics 365 CRM. Sii skiljer sig något från andra e-handels och CRM-konsulter från öst då de inte enbart jobbar med ett omnikanalfokus, men även hela 4000 konsulter inom mer generell IT och konsultation. På svenska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon