Mälarenergi släpper ny employee experience för 800 medarbetare

In Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mälarenergis 800 medarbetare har fått en ny employee experience på nylanserde intranätet döpt till Merigo. Det ska vara en digital arbetsplats med fokus på frontline workers, gamification och hållbarhet för Mälarenergis alla anställda. Partner i projektet var Advant och Webstep och allt återfinns på en paketerad Sitevision intranätplattform.

0 st
anställda har bolaget
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Då hållbarhet är viktigt för företaget kan medarbetare på Merigo följa det interna arbetet i ”Resan mot noll” som är ett långsiktigt mål att nå nettonoll utsläpp av fossil koldioxid i alla led.

Visionen för Merigo är att bli den självklara digitala arbetsplatsen, oavsett var medarbetaren befinner sig geografiskt, och skapa bättre förutsättningar för ökad produktivitet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Region Gotland släpper nya gotland.se efter 24 månader, en mängd förbättringar