Mönsterås kommun och Mönsteråsgymnasiet live på eZ

In Gratis, Ibexa, Nyheter, Offentlig sektor, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Se där, några nya releaser på Sverigesatsande norska open source PHP CMS:et eZ. Mönsteråsgymnasiets nya hemsida har tillsammans med Mönsterås kommun byggts på publiceringssystemet eZ Publish av den tio år gamla (!) partnern Novitell.se (omsätter årligen runt 2,2 Mkr). Ansökan till gymnasiet (som dock ligger på inlänkade lösningen Dexter) är en del som Mönsteråsgymnasiet är stolta över. Annat är kalenderfunktion samt video och bildgallerier. Mönsterås kommun, med ett liknande CMS-ramverk, är en ganska klassisk svensk kommunsajt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.