MTG släpper Klipster kupongapp av Nansen samt Like.TV på WordPress

In Android, iPad, iPhone, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Klipster är ett alternativ till Rabble och Citykupongerna från MTG TV/Metro framtagen för både iPhone (iOS) och Android av Nansen. Appen ersätter pappersbaserad kuponghantering och ska hjälpa kunder göra fynd på stan. Tjänsten erbjuder erbjudanden från hela MTG:s annonsörsnätverk.

Klipster

Det nya är ett annonskoncept som kombinerar TV- och tidningsreklam med kupong-appen. Annonsköpare i TV3 och Metro kopplar sitt nationella eller lokala budskap till mobila erbjudanden. MTG TV och Metro säger sig sett ett ökat intresse från konsumenter att ta del av erbjudanden direkt i telefonen samtidigt som annonsörer har visat ett ökat behov av direktkontakt med sina kunder och att kunna förlänga sina kampanjer.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Min Stora Dag köper in Salesforce Marketing av Axenon NoA

Arbetet bestod av identitetsframtagning (med hjälp från Söderhavet), design och produktion av webbplats (på N2 CMS), ett B2B-säljarstöd och iPhone och Android appar med kupongkodshantering.

Arbetet ska inletts sommaren 2012 och levererades för test hösten samma år. Klipster marknadsförs just nu i MTG:s alla mediekanaler.

MTG har i ett annat vinterprojekt även släppt sociala TV-iPad appen Like.tv. En WordPress produktion i sin webbvariant.

Kommentarer

  1. Nytt om Klipster. Andreas Ohlson VD MTG 30/8 2013: Vi är på avspark utanför Stockholm och jag kan meddela tre saker: Klipster, Studentkortet och Metromode.se växer så det knakar!

Leave a Comment