MTG släpper Klipster kupongapp av Nansen samt Like.TV på WordPress

In Android, iPad, iPhone, Wordpress by Martin Edenström1 Comment

Klipster är ett alternativ till Rabble och Citykupongerna från MTG TV/Metro framtagen för både iPhone (iOS) och Android av Nansen. Appen ersätter pappersbaserad kuponghantering och ska hjälpa kunder göra fynd på stan. Tjänsten erbjuder erbjudanden från hela MTG:s annonsörsnätverk.

Klipster

Det nya är ett annonskoncept som kombinerar TV- och tidningsreklam med kupong-appen. Annonsköpare i TV3 och Metro kopplar sitt nationella eller lokala budskap till mobila erbjudanden. MTG TV och Metro säger sig sett ett ökat intresse från konsumenter att ta del av erbjudanden direkt i telefonen samtidigt som annonsörer har visat ett ökat behov av direktkontakt med sina kunder och att kunna förlänga sina kampanjer.

Fler artiklar om ämnet:  Ny webbyrå erbjuder gratistimmar och full insyn i pågående projekt

Arbetet bestod av identitetsframtagning (med hjälp från Söderhavet), design och produktion av webbplats (på N2 CMS), ett B2B-säljarstöd och iPhone och Android appar med kupongkodshantering.

Arbetet ska inletts sommaren 2012 och levererades för test hösten samma år. Klipster marknadsförs just nu i MTG:s alla mediekanaler.

MTG har i ett annat vinterprojekt även släppt sociala TV-iPad appen Like.tv. En WordPress produktion i sin webbvariant.

Kommentarer

  1. Nytt om Klipster. Andreas Ohlson VD MTG 30/8 2013: Vi är på avspark utanför Stockholm och jag kan meddela tre saker: Klipster, Studentkortet och Metromode.se växer så det knakar!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.