NetRelations släpper Bokmässan Göteborg community på EPiServer

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Bokmässan i Göteborg valde EPiServer Relate+ / Community 3 när nya Bok-bibliotek.se/community presenterades. För närvarande testas mötesplatsen av 80 testare, berättar Birgitta Jacobsson Ekblom, informationschef på Bok & Bibliotek i Norden. Under de första dagarna har 160 medlemmar registrerat sig. Inte så imponerande av en mässa som lockar drygt 110 000 besökare, väl? På konkurrerande gruppen på Facebook finns över 3 000 medlemmar. Lokala NetRelations implementerade lösningen och design stod Sunny side up för. Sajten är en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej på er,
    Vill bara läsaren uppmärksam på att det är fel länkning till Sunny side up.

    Gå gärna in på VÅR hemsida, http://www.thesunnysideup.se så får ni se vad vi gör varje dag, t ex för Bokmässan.

    Välkomna
    Robert Börjes / medarbetare på Sunny side up

Leave a Comment