Ny PIM och e-handel för Svenssons i Lammhult

In E-handel, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det vart VFM-aktuella Star Republic som fick äran att skruva in en ny inRiver PIM åt Svenssons i Lammhult tidigare i vår.Andra nya e-handels och PIM-kunder e-handelsbyrån gärna pratar om 2015 är Siba, Netonnet, Ellos och AJ. Svenssons i Lammhult lär även vara på gång med en ny, uppdaterad e-handelslösning senare i år. Deras nuvarande, ej mobilanpassade .NET-lösning har några år på nacken....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Och idag släppte de även en @loopfiftyfour Loop45 ny söklösning.

Leave a Comment