Ny Sitevision-leverantör för Vaggeryds kommun

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Consid vann Jönköpings-direktupphandlingen om att bli Vaggeryds kommuns nya partner. Avtalet består i att förvalta och vidareutveckla kommunens befintliga webb. Consid jobbar redan med Värnamo- och Gislaved kommun. Consid kommer att konsultera inom förvaltning och utveckling av kommunens alla digitala kanaler.Peter Hellgren, vd för Consid, är glad att ha flera goda samarbeten med kommuner i länet. Vaggeryds kommun har 13 000 invånare. Denna typ av förvaltningsuppdrag brukar röra mellan 10 och 50 timmar i månaden....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.