Nya Brio.se på Sitecore släpps

In Google Maps, Nyheter, PIM, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Brio har lämnat en äldre webbplats de dragits med sedan 2010 för en ny, mer marknadsinriktad konverterande webb framtagen av Kodexe och KAN. Samma CMS får däremot ligga kvar, en Sitecore 7.2 CMS på ASP.Net MVC 5.

Kodexe och KAN ska enligt citat fått ”väldigt kort med tid på sig” för att skapa nya Brio.

Webbplatsen är responsiv (i två steg) och innehåller vissa parallax scroll element samt animationer för en trevlig startsida. Vidare finns Vimeo-filmer och omfattande ”Relaterade produkter” listningar.

0
länder säljs Brio i

I webblösningen har Kodexe producerat funktioner som en store locator integrerad mot företagets återförsäljardatabas. Den ska känna av för vilken marknad webbplatsen ska visas, beroende på var du befinner dig som besökare. Den verkar mest fokusera på landsnivå för att ge en Google Maps vy.

Sajten har även integrerats med inRiver PIM 5.3 och företagets affärssystem. Integrationen från inRiver PIM till Sitecore bygger på inRivers Sitecore Adapter. Francisca Kertzscher, marknadschef på BRIO, beställde.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hongqi och Hedin Bil säljer lyxbilar på Sitecore med ny onlinerabatt på 400 000 SEK

Kommentarer

Leave a Comment