Nya Tieto tror på Hackathons, fler leverantörer som bemästrar trenden

In CXM, E-handel, Kanban, Metodik, Nyheter, Online Marketing, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

MKSE.com får veta att Tieto nyligen omorganiserat sig för att skapa ett "nytt bolag" med mer fokus på strategi, innovation, affärsförnyelse och datadriven affärsutveckling. Det har lett till bolagsförvärv samt profilerande projekt inom Digital Transformation som nya HSB Lab.En del av det nya erbjudandet är Tieto Hackathons, en övning som parallellt med hypen att skapa studios och labb (vars svenska framfart och internationella förebilder MKSE gick igenom i fredags) växt de senaste månaderna. Hackathons i detta... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mikko Viitala skriver till MKSE att: I helgen avgjordes hackathonet TietoHack på KTH:s campus i Flemingsberg med uppåt hundra deltagare, i syfte att utveckla framtida lösningar inom vård och skola. Vinnare blev teamet MedCompanion, med en mobil tjänst för effektivare kommunikation mellan brukare, anhöriga och personal inom hemtjänsten.

    Winners TietoHack: Mårten Cronander, Nira Nirmalathas, Arif Jehda-Oh, Vincent Wideberg
    TietoHackWinners2: Johan Höglund (chef för vård- och skolsektorn på Tieto), Vincent Wideberg, Nira Nirmalathas, Arif Jehda-Oh, Mårten Cronander, Björn-Erik Erlandsson (rådgivare och tidigare vice skolchef KTH)

Leave a Comment