digital transformation, Hackathon, Making Waves, Tieto CXM, E-handel, Kanban, Metodik, Nyheter, Online Marketing, Scrum

Nya Tieto tror på Hackathons, fler leverantörer som bemästrar trenden

In CXM, E-handel, Kanban, Metodik, Nyheter, Online Marketing, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

MKSE.com får veta att Tieto nyligen omorganiserat sig för att skapa ett "nytt bolag" med mer fokus på strategi, innovation, affärsförnyelse och datadriven affärsutveckling. Det har lett till bolagsförvärv samt profilerande projekt inom Digital Transformation som nya HSB Lab.En del av det nya erbjudandet är Tieto Hackathons, en övning som parallellt med hypen att skapa studios och labb (vars svenska framfart och internationella förebilder MKSE gick igenom i fredags) växt de senaste månaderna. Hackathons i detta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 10:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mikko Viitala skriver till MKSE att: I helgen avgjordes hackathonet TietoHack på KTH:s campus i Flemingsberg med uppåt hundra deltagare, i syfte att utveckla framtida lösningar inom vård och skola. Vinnare blev teamet MedCompanion, med en mobil tjänst för effektivare kommunikation mellan brukare, anhöriga och personal inom hemtjänsten.

    Winners TietoHack: Mårten Cronander, Nira Nirmalathas, Arif Jehda-Oh, Vincent Wideberg
    TietoHackWinners2: Johan Höglund (chef för vård- och skolsektorn på Tieto), Vincent Wideberg, Nira Nirmalathas, Arif Jehda-Oh, Mårten Cronander, Björn-Erik Erlandsson (rådgivare och tidigare vice skolchef KTH)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.