Nyheterna i SharePoint 2013

In Microsoft .NET, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Microsoft har visat upp nya delar av kommande SharePoint, SharePoint Foundation 2013. Några av de nya och uppgraderade egenskaperna i nästa års ack så viktiga release för Microsoft är: Först av allt nämns "social". Yammer förvärvet ska visas upp och det ska satsats hårt på egenskaper för att dela idéer och arbete mellan Office365 program samt till sociala nätverk. Det ska dessutom gå att dela till mobiltelefoner och tablets. Dock, lite sent kanske för att snacka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment