Örebro läns museum väljer Sitevision

In Google Maps, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Happy User har släppt Örebro läns museum nya sajt på en javabaserad SiteVision. Sajten innehåller en Google Maps integration för de sex platser länsmuseet har verksamhet. Dock får inte nålinformationen plats i kartan. Tyvärr blir integrationen därmed ett exempel när teknik går före funktion. Så få som sex kartpunkter hade definitivt fungerat bättre i en flash eller imagemap. För inte öppnas väl nya museer stup i kvarten? En evenemangskalender, polls och Readspeaker integration finns även på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.