Örebro valde SiteVision socialt intranät, slog ut IBM Connection och Sharepoint

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Mer SiteVision nyheter från CMS:ets självaste födelsestad. Sitevision blev intranätplattform för ett kommande socialt intranät när Örebro kommun valde CMS. SiteVision slog ut IBM Connection samt Sharepoint 2010 i upphandlingen. Men valet underlättades av att även externwebben ligger på samma java-CMS och att det är en ytterst lokal leverantör. Projektet börjar omgående och kommer pågå under första kvartalen 2012. Björn Hagström berättar mer om valet här. Ifrån staden säljs även uppstickaren Onesys MyLive som kallar sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det har inte skett någon upphandling utan detta handlar bara om utvärderingar där vi har gjort ett val. Vi kommer köpa de moduler som behövs för ett socialt intranät till den plattform vi redan har. Vi har kikat på MyLive och det är en intressant produkt med en intressant leverantör men om vi inte skulle gå på en av de stora produkterna ville vi undvika att ta in en plattform till. Dyrt att förvalta och att underhålla kompetens på två plattformar.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.