Ottoboni tar över EPiServer-storkunden Svensk Fastighetsförmedling

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Ottoboni tar storskalp efter storskalp de senase kvartalen. De flesta på favorit-CMS:et, EPiServer. Så gäller även dagens skörd. En ny kund som väntas bli den, snart tresiffrigt antal anställda, byråns största konto; SvenskFast, Svensk Fastighetsförmedling.

http://www.citytrollhattan.se/images/stores/49svenskfast.jpg

Mobil, webb, kampanjer och sociala medier ska vidareutvecklas. Gunilla Mattsson blir ansvarig beställare.

DM skriver att byråchef Daniel Bernehjält på Ottoboni tycker:

– Det är ett stort uppdrag och ett fantastiskt kul uppdrag. Branschen ligger långt fram digitalt och aktörerna triggar varandra.

Teamet väntas bli:

  • Jakob Schenström, Projektledare
  • Björn Wickström, CD
  • Linda Arvidsson, Strateg
  • Johan Elford, Art Director
  • Peter Ytterlid, Interaktionsdesigner
  • Markus Blomkvist, Webbanalytiker/SEO
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sitecore prisar Volvo Cars, som digitalt optimerar affär och ledtid rollout

Tidigare digital huvudleverantör (även kreativitet) till Svensk Fastighetsförmedling var Avantime, de bloggade om kunden så sent som i januari. De ska nu hantera tekniken.

Kommentarer

  1. Avantime förtydligar med ’Avantime står för kompetensen …och fortsätter som vanligt att leverera mäklartänket samt tekniskt ramverk.’

  2. Om man står för kompetensen, varför gick Svensk Fast till en annan leverantör. Som inte står för kompetens? Verkar vara ett ödmjukt gäng på Avantime!

  3. Jaha, det var alltså bara lacken som Ottoboni tog över. Skönt att en av Sveriges ledande mäklarkedjor även i fortsättningen kan luta sig tillbaka medan Avantime står för ”mäklartänket”.

Leave a Comment