Ottoboni tar över EPiServer-storkunden Svensk Fastighetsförmedling

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Ottoboni tar storskalp efter storskalp de senase kvartalen. De flesta på favorit-CMS:et, EPiServer. Så gäller även dagens skörd. En ny kund som väntas bli den, snart tresiffrigt antal anställda, byråns största konto; SvenskFast, Svensk Fastighetsförmedling. Mobil, webb, kampanjer och sociala medier ska vidareutvecklas. Gunilla Mattsson blir ansvarig beställare. DM skriver att byråchef Daniel Bernehjält på Ottoboni tycker: – Det är ett stort uppdrag och ett fantastiskt kul uppdrag. Branschen ligger långt fram digitalt och aktörerna triggar... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Avantime förtydligar med ’Avantime står för kompetensen …och fortsätter som vanligt att leverera mäklartänket samt tekniskt ramverk.’

  2. Om man står för kompetensen, varför gick Svensk Fast till en annan leverantör. Som inte står för kompetens? Verkar vara ett ödmjukt gäng på Avantime!

  3. Jaha, det var alltså bara lacken som Ottoboni tog över. Skönt att en av Sveriges ledande mäklarkedjor även i fortsättningen kan luta sig tillbaka medan Avantime står för ”mäklartänket”.

Leave a Comment