Ottoboni tar över EPiServer-storkunden Svensk Fastighetsförmedling

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Ottoboni tar storskalp efter storskalp de senase kvartalen. De flesta på favorit-CMS:et, EPiServer. Så gäller även dagens skörd. En ny kund som väntas bli den, snart tresiffrigt antal anställda, byråns största konto; SvenskFast, Svensk Fastighetsförmedling. Mobil, webb, kampanjer och sociala medier ska vidareutvecklas. Gunilla Mattsson blir ansvarig beställare. DM skriver att byråchef Daniel Bernehjält på Ottoboni tycker: – Det är ett stort uppdrag och ett fantastiskt kul uppdrag. Branschen ligger långt fram digitalt och aktörerna triggar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Avantime förtydligar med ‘Avantime står för kompetensen …och fortsätter som vanligt att leverera mäklartänket samt tekniskt ramverk.’

  2. Om man står för kompetensen, varför gick Svensk Fast till en annan leverantör. Som inte står för kompetens? Verkar vara ett ödmjukt gäng på Avantime!

  3. Jaha, det var alltså bara lacken som Ottoboni tog över. Skönt att en av Sveriges ledande mäklarkedjor även i fortsättningen kan luta sig tillbaka medan Avantime står för “mäklartänket”.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.