Publiceringsverktyg i Web Service Award Trendrapporten 2010

In Optimizely/Episerver, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Pierre Du Rietz, VD/Chefsanalytiker på Web Service Award, mailar och tipsar om senaste Web Service Award Trendrapporten 2010.

Där finns mycket kul att läsa som webbplatsansvariga på 608 webbplatser svarat på. Värt att återge här är följande, som berör publiceringsverktyg:

Publiceringsverktygen har man blivit något mer nöjd med sen tidigare. I år är 65 procent nöjda med sina verktyg. De som får de högsta värdena är EPiServer och SiteVision. EPiServer är också det verktyg som är vanligast med 36 procent. SiteVision har inte en enda svarande som är missnöjd.

..samt:

En av de hetaste trenderna under vintern/våren 2010 är mobilsajter. 13 procent uppger att de kommer att göra en mobilanpassad sajt under 2010.

..eller:

24 procent, som planerar att införa olika sociala medier under året. Av dessa så uppger 39 procent att de ska satsa på Facebook, 34 procent använda Twitter och 32 procent att de ska blogga. Dessa tre dominerar efter dem kommer chatt, YouTube mm alla under 10 procent.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Rekordaktiv eventperiod, nu har årets första digital- och webbtävling avgjorts, vinnare är..

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Publiceringsverktyg i Web Service Award Trendrapporten 2010 | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment