Rapport från EPiServer Pub på Cliff Barnes

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex, SharePoint MOSS 2007, Sitevision, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Under torsdagskvällen var det EPiServer Pub på Cliff Barnes i Stockholm. En samling för partners och kunder innan sommaruppehållet. Men det blir även en inflyttningsfest, lovade gänget.

Uppslutningen var inte ”EPiServerDagen stor” direkt. Kanske en anmälningslänk i inbjudningen nästa gång? Men det gav mer tid att prata med alla. Som Roger Wirz, Sami Grahn, Peter Larsson, Gustav Lagercantz, Mats Hellström, Peter Sunna, Annika Jansson och Hawar Akman.
episerver pub
Några mindre notiser från kvällen:

Community ett krav i Europa
Det var kul att höra att NetStar förvärvet fört EPiServer längre i CMS-upphandlingar samt inneburit nya CMS-affärer. Främst ute i Europa där större kunder idag tydligen mer eller mindre kräver ett integrerat, supporterat community stöd i produkten. Även fast de inte omgående kanske aktiverar ett eget community på corporate sajten. Utan sociala egenskaper skulle EPiServer åkt ut i första upphandlingsomgången.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya Umbraco-ägarna köper upp Omnia från Precio Fishbone

Snacka Drupal
Jag noterade även att flera av gänget från EPiServer gärna snackade om Drupal och var intresserade av CMS:ets framgångar just nu. Även om produkten inte imponerande alls på Finlandsgatangänget. Något jag däremot tyckte mig uppfatta att användbarheten i WordPress gjorde…

Community som eget intranät
EPiServer hade just släppt ett eget intranät för de 90 anställda på egna Community 3. De använda klubbar för att samordna scrum team som jobbade med olika delar av de egna produkterna. Som ett stöd till fysiska scrum of scrums för scrum masters i grupper med t ex närliggande kodansvar. En tanke för oss på Cybercom som står inför ett likande införande!

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Trafikverket handlar upp för 57 Mkr av Academic Work

Kommentarer

Leave a Comment