Reed väljer EPiServer för 400 webbplatser

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstromLämna en kommentar

Mäss- och kundeventsarrangören Reed har valt EPiServer CMS 5 för 400 webbplatser på 30 språk. - Vi har valt EPiServer CMS för att kunna utveckla nya engagerande webbplatser snabbt och enkelt, säger Reed Exhibitions it-chef Dominic Shine. Andra anledningar till valet sägs vara: Har starkt stöd att hantera flera språk och globala webbplatser Är möjlig att utveckla i takt med att Reeds verksamhet växer Är enkel att integrera med Reeds befintliga (och framtida) företagsapplikationer Har starka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.