Riksantikvarieämbetet väljer WordPress för intranät

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kenneth Karlsson ‏och co. på NetRelations i Stockholm har fått förtroende för ännu ett WordPress CMS 3 projekt. Det är WP-fantasterna på RAÄ, Riksantikvarieämbetet, som nu kommit en bit i projektet där hela intranätet läggs på WordPress. Monica Ivnäs agerar projektledare. Projektet med att ta fram externwebben på WordPress startade för ett halvår sedan och pågår för fullt. Det utfasade CMS-verktyget heter Cuwing och är ett open source-cms egenutvecklat av ett företag som hette Curalia (nuvarande...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment