Så blev nya Koenigsegg.com på WordPress CMS

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Svenska biltillverkaren Koenigseggs Koenigsegg.com har gått live på en WordPress 3 CMS producerad av Plucera Webbyrå i Ängelholm. Ängelholmsgänget har med det trevliga bildmaterialet byggt en carousel-baserad, bakgrundsdominerande design som även fadar över i olika bilder. Skuggade typsnitt används för citat och ett Newsroom finns med rätt stright-forward nyhetslistning uppifrån och ned. Produktsidorna har fliksystem, påhängd PDF och inlänkade filmklipp (som från NBC.com). Det finns även en bilddatabas. Lifestyle e-handeln Koenigsegg-lifestyle.com öppnar även om två dagar....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.