Så blir Soko.se från TV4.se och Expressen.se

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Soko.se står i startgroparna och ska inom kort lanseras. På en e-handelslösning handskriven i RubyOnRails med en del moduler och en del jQuery v1.4.2. Tydligen minskar TV4 rejält på java och kör mer RubyOnRails sedan ett tag tillbaka. MKSE.com har fått en första titt. Soko.se är en gemensam satsning av TV4 och Expressen (Polopoly, WordPress och ibland Drupal-friendly) inom Bonnierkoncernen (numera EPiServer friendly) och är tänkt att bli en handelsplats för mode. Tänk Blondinbellas BellMe.se eller...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.